Indesq® elektrificatie modules en toebehoren

Indesq is het nieuwe HPL merk van afbouwproducten. Een optimale en veilige werkomgeving is gewaarborgd met deze producten. Deze tijdloze en moderne ontwerpen zijn van hoogwaardige kwaliteit. RVS onderdelen in plaats van kunststof, waarbij desondanks een scherpe prijs afgegeven wordt. Aan de prijs en kwaliteit van de materialen zal het dus zeker niet liggen!

''Electrical solutions for a modern office''

Navigeer hieronder naar één van de informatieve pagina's en bekijk al onze producten en mogelijkheden.


Indesq® elektrificatie producten

Alle opbouwunits, inbouwunits, accessoires en M45 inzetplaatjes op een rij. Bekijk hier onder andere de Ampère, Volt, Omega, Joule, Hertz, Tesla en Lumen. Electrical solutions for a modern office.

E-Catalogus

Alle artikelen, artikelnummers, specificaties, producttekeningen, levertijden en meer zijn te zien in de E-Catalogus. Binnen dit order-intake programma bestelt u snel en gemakkelijk ieder HPL product.

Projecten

Op deze pagina vindt u onze projectreferenties op het gebied van afbouwproducten. Bent u benieuwd welke projecten dit zijn geweest? Bekijk hier een selectie.

Documentatie

Bekijk en download snel onze catalogi, productbladen, installatiehandleidingen en meer. Mist u documentatie? Neem gerust contact met ons op

Specials

Op aanvraag poedercoaten wij onze producten voor u in de desgewenste kleur. Onder de categorie specials laten we u de mogelijkheden daarvoor zien.

Verkooppunten Indesq

De Indesq producten zijn o.a. verkrijgbaar via De Vos Groep Ergonomics, In2Ergo, Brands Ergonomics, Ahrend, OCS+ Steelcase en Schaffenburg. Hier leest u meer over deze bedrijven en de mogelijkheden.