Verkooppunten Indesq

De Indesq elektrificatie modules zijn verkrijgbaar via verschillende distributiepunten. Hieronder kunt u vinden welke kanalen dit betreft. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

In2Ergo

Bij In2Ergo kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met ergonomische werkplekken, kabelmanagementsystemen, veilige kantooroplossingen. Voor vragen kunt u terecht bij het deskundige team van In2Ergo.

Contact opnemen met In2Ergo is mogelijk via:

085-4899090, info@in2ergo.nl of bezoek www.in2ergo.nl

Ahrend

De producten en projecten van Ahrend zijn het resultaat van de aanwezige kennis en vakmanschap en de passie voor design. Het zijn schoolvoorbeelden van ergonomie, functionaliteit en van duurzaamheid. Het Ahrend meubilair lijkt zo eenvoudig, en daar zit nu juist de kracht. Niets aan de meubels is overbodig. Door alle details weg te ontwerpen, blijft de essentie over: functioneel, duurzaam design.

Contact opnemen met Ahrend is mogelijk via:

088-0060000, info@ahrend.com of bezoek www.ahrend.com

OCS+ Steelcase

Vanuit de overtuiging dat alles om ons heen altijd beter, efficiënter en duurzamer kan, zowel voor mens als organisatie, heeft OCS+ Steelcase The Changing Workplace methode ontwikkeld. Met de The Changing Workplace methode wordt de Corporate Identity van uw organisatie zichtbaar en daadwerkelijk tastbaar. Een uitgebalanceerde inspirerende werkomgeving voor de hele organisatie.

Contact opnemen met OCS+ Steelcase is mogelijk via:

073-6871071, info@ocs-steelcase.nl of bezoek www.ocs-steelcase.nl

Schaffenburg Office Furniture

De inrichting van een kantoor is maatwerk. Een werkomgeving met optimaal werkcomfort is afgestemd op specifieke behoeften van mens en organisatie. Schaffenburg Office Furniture B.V. stelt deze behoeften centraal bij de ontwikkeling van kantoormeubilair. De inrichting van een modern kantoor moet volgens Schaffenburg flexibel, inspirerend, comfortabel en duurzaam zijn.

Contact opnemen met Schaffenburg is mogelijk via:+31(0)78-6231234    

078-6231234, frontoffice@schaffenburg.nl of bezoek www.schaffenburg.nl