03-04-2017

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (m/v)

Vakgebied Sales
Specialismen Sales, Verkoopondersteuning, Binnendienst verkoop
Opleidingsniveau MBO, HBO
Werkervaring Junior, Medior

Bedrijfsomschrijving
HPL is een dynamisch familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van elektrotechnische producten van plaatwerk. Met een modern machinepark, een montage/assemblage afdeling en vakkundige medewerkers levert HPL CE-gekeurde producten. Hierbij worden installatie- en afbouwproducten geproduceerd en gedistribueerd. Door de mogelijkheden om snel te handelen kan HPL vlot en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding de klant van dienst zijn. De installatie- en afbouwproducten worden toegepast in tal van grote gebouwen door heel Nederland. HPL produceert hierbij zowel serieproducten als maatwerkoplossingen voor zowel grote als kleine projecten.

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en assertieve commerciële binnendienst medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze commercieel technisch adviseurs. Je communiceert continu met klanten over mogelijkheden, de status van orders en je hebt nauw contact met de buitendienst. Tevens benader je zelfstandig potentiële klanten en haal je alle mogelijke informatie uit het een telefonisch gesprek. Hierbij is er vooral contact met groothandelaren, projectinrichters, installatiebedrijven, architectenbureaus, adviesbureaus en/of andere bouwgerelateerde bedrijven.

Je voorziet inkopers of andere beslissingsmakers van deze organisaties van professioneel advies en verkent de mogelijkheden tot samenwerken of uitbreiding van de samenwerking. Bij kritische vraagstellingen van klanten zoek je slim naar oplossingen zonder de positionering van HPL uit het oog te verliezen. Je verwerkt orders, opdrachten en uiteenlopende verzoeken. Je informeert de klant over prijzen, acties, compatibiliteit, levertijd, serviceverlening en garantiebepalingen. Bij uitbrengen van advies, offertes of het verstrekken van informatie zie je toe op de commerciële opvolging, streef je naar klanttevredenheid en het daadwerkelijk sluiten van de koop.

Functie-eisen
• Je beschikt over een afgeronde commerciële MBO/HBO opleiding;
• Je bent commercieel, klantgericht en beschikt over een proactieve werkhouding;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent zeer secuur en accuraat;
• Je hebt een positieve instelling en brengt dit over op onze klanten;
• Je zorgt ervoor dat niets vergeten wordt en dat de klant altijd vooruit geholpen wordt;
• Je bent voor 40 uur per week beschikbaar.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wim Hurkmans.
Telefonisch via 0492-329500 of per e-mail via wim@hurkmansplaatwerk.nl.