Over HPL

Hurkmans Plaatwerk BV, ook bekend onder de naam HPL, is producent en ontwikkelaar van plaatwerk producten. Wij opereren voornamelijk op het gebied van elektrificatie en datavoorziening. In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel vakkennis opgedaan. Door deze te combineren met de meest geavanceerde productietechnieken, zijn wij uitstekend in staat u van dienst te zijn. Geen situatie is ons onbekend.

Als producent van elektrotechnische producten zijn wij ons bewust van, en werken wij uitsluitend volgens de geldende CE normen. Het spreekt voor zich dat al onze producten grondig getest en gekeurd worden. Afgemonteerde artikelen worden voorzien van een uniek testnummer, zodat ook u kunt rekenen op kwaliteit.

Om zeker te zijn van een lange levensduur, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en producten. Hierbij verliezen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog en kiezen we voor recyclebare, milieuvriendelijke en brandveilige materialen. Hiernaast is ons personeel zeer vakkundig en in staat de lastigste taken te volbrengen. Wij houden van een uitdaging, wat ons in staat stelt voortdurend te zoeken naar nieuwe oplossingen en technieken.

Nadat ons deel erop zit blijft onze service gelden. Omdat uw tevredenheid ons zeer waardevol is doen wij er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook na levering. Zo blijven wij onderscheidend en vooruitstrevend. Onze kernwaarden zijn passend: kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

We hopen met behulp van deze website te kunnen informeren over al onze mogelijkheden. Wij bieden een selectie standaard producten aan en kunnen hiernaast maatwerk verzorgen. Hoe dan ook: Op het gebied van serieproductie zijn we graag uw partner.

Indien we iets voor u kunnen betekenen zijn wij telefonisch en via de mail bereikbaar voor al uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers

Hurkmans Plaatwerk BV