Indesq® elektrificatie modules en toebehoren

Indesq is het HPL-merk voor stekkerdozen met stroom, data en audiovisuele invulmogelijkheden. Een optimale en veilige werkplek is gewaarborgd met deze producten. De moderne inbouw stopcontacten zijn ideaal voor nieuwe werkplekken en de opbouw modules zijn zeer eenvoudig te plaatsen op bestaande werkplekken.

De tijdloze en moderne ontwerpen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Binnen het Indesq assortiment wordt gebruik gemaakt van RVS onderdelen in plaats van kunststof, waarbij desondanks een scherpe prijs afgegeven wordt. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding!

''Electrical solutions for a modern office''

Navigeer hieronder naar één van de informatieve pagina's en bekijk al onze producten en mogelijkheden.


Indesq® elektrificatie producten

Alle opbouw- en inbouw stekkerdozen, accessoires en M45 inzetplaten op een rij. Bekijk hier onder andere de Ampère, Volt, Joule, Hertz, Hertz+ Tesla en Lumen. Electrical solutions for a modern office!

Projecten

Op deze pagina vindt u onze projectreferenties op het gebied van afbouwproducten. Bent u benieuwd welke projecten dit zijn geweest? Bekijk hier een selectie.

E-Catalogus

Alle artikelen, artikelnummers, specificaties, producttekeningen, levertijden en meer zijn te zien in de E-Catalogus. Binnen dit order-intake programma vindt u snel en gemakkelijk ieder HPL product.

Documentatie

Bekijk en download snel onze catalogi, productbladen, installatiehandleidingen en meer. Mist u documentatie? Neem gerust contact met ons op

Specials

Op aanvraag poedercoaten wij onze producten voor u in de desgewenste kleur. Onder de categorie specials laten we u de mogelijkheden daarvoor zien.