Nieuws


11-01-2024
Flexibiliteit, innovatie en kwaliteit in één machine

HPL heeft recentelijk geïnvesteerd in een geavanceerde inpersmachine die een revolutie teweegbrengt in de productie van elektrotechnische componenten. Met een focus op hoogwaardige inpersingen, creëert deze machine zeer betrouwbare verbindingen binnen onze componenten. Wat deze investering nog krachtiger maakt, is de ongekende flexibiliteit die wordt geboden door de vier verschillende..

Lees meer

21-02-2023
Hurkmans Plaatwerk verlengd haar sponsorschap bij Sparta '25 met 3 jaren!

Afgelopen maand zijn de jongens en meisjes van Sparta '25 JO12-2 volledig in nieuwe tenues gestoken. Dit als onderdeel van de verlenging van het sponsorschap van Hurkmans Plaatwerk met de plaatselijke voetbalverening. Op de website van deze Beek en Donkse voetbalvereniging is het volgende bericht geplaatst: Hurkmans Plaatwerk shirtsponsor JO12-2 We zijn trots dat Hurkmans Plaatwerk haa..

Lees meer

07-06-2021
Hurkmans Plaatwerk zoekt een Operator Pons/Laser machine!

Wil jij aan het roer staan van onze Trumpf 6000L pons/laser combinatie? Bij Hurkmans Plaatwerk werk je uitsluitend met dun plaatwerk en sta je aan de basis van de productie van de HPL en Indesq® eindproducten. Kun jij goed zelfstandig én in teamverband werken? En zoek je een stabiel bedrijf waar jij de komende jaren met plezier kan blijven werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Be..

Lees meer

11-03-2021
4-voudige HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ vloercontactdozen nu standaard op voorraad

Na de introductie van de HPL Smartboxen en de lancering van de verbeterde HPL Servicebox+ vloercontactdoos, wordt het HPL assortiment nu uitgebreid met de 4-voudige uitvoeringen. Door deze uitbreiding zijn deze compacte oplossingen voor kantoren en woningen nu nóg breder inzetbaar. Of het nu gaat om een standaard tapijtvloer of een luxe houten vloer, er is altijd een mooie oplossing te real..

Lees meer

03-02-2021
HPL vloerdozen toegepast in nieuwbouwpand Vitakruid Hoofddorp

Over Vitakruid Vitakruid is een klassiek familiebedrijf en is in 2000 opgericht door Elly Korzelius. Volgens de visie van het bedrijf is gezondheid ons grootste goed. Daar valt natuurlijk weinig op aan te merken. Het bedrijf zet in op ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit het kernbegrip, wat betekent; de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en bio..

Lees meer

06-08-2020
Toenemende vraag naar kleine kantoorruimtes

Afgelopen week kwam BNR met het nieuws dat de vraag naar kleine kantoorruimtes flink gestegen is: 'In mei en juni lag de vraag naar kantoorpanden 40 procent hoger dan in dezelfde maanden vorig jaar. In juli verdubbelde het aantal aanvragen zelfs', vertelt Quintin Schevernels, CEO van Funda in Business. Hierbij gaat het met name om de kleine kantoorpanden tot 250 vierkante meter. Waar v&oac..

Lees meer

13-07-2020
Machinepark HPL uitgebreid met nieuwe Safan Darley E-Brake 50T Premium kantbank

In juni was het zo ver, de volledig nieuwe Safan Darley kantbank werd geplaatst in de fabriek van HPL te Beek en Donk. Binnen het assortiment van Safan Darley is de keuze gevallen op de E-Brake 50T Premium kantbank. Energiereductie tot 50% Deze machine is volledig elektrisch aangedreven en is zeer energiezuinig met een reductie tot 50%. Hiermee draagt dit bij aan het verminderen van de CO2 u..

Lees meer

09-06-2020
Combi70 opgenomen in standaard HPL assortiment

Vanaf heden is de HPL Combi70 instortbehuizing (artikel 805.0070) opgenomen in het standaard assortiment. In de afgelopen jaren is deze compacte uitvoering van de Combi90 al regelmatig ingezet als projectspecifieke oplossing. Met name in de gevallen waar een beperkte inbouwdiepte beschikbaar is, biedt de Combi70 uitkomst. Geschikt voor verzonken vloergoot en buisleiding De Combi70 instortbeh..

Lees meer

18-05-2020
In verband met Hemelvaartsdag zijn wij op 21 en 22 mei gesloten

Tijdens Hemelvaartsdag (21 mei) en 22 mei zijn de productie, expeditie én verkoop van HPL gesloten. Voor eventuele dringende vragen, kunt u een e-mail sturen naar info@hurkmansplaatwerk.nl of verkoop@hplsystems.nl. Wij wensen u een fijn Hemelvaartsweekend toe. Op maandag 25 mei staat ons team graag weer voor u klaar!..

Lees meer

28-04-2020
Optimaliseer uw thuiswerkplek met een opbouw stekkerdoos!

Gezien de huidige ontwikkelingen ligt het voor de hand dat thuiswerkend Nederland nog even vol zal moeten houden. Maatregelen worden slechts langzaamaan versoepeld, waardoor thuiswerken (indien mogelijk) voorlopig een dringend advies zal blijven. Tijd dus om uw thuiswerkplek te optimaliseren! Werkt u op dit moment ook met losliggende stekkerblokken of kabelhaspels? Of vormt de stroomadapter van..

Lees meer

02-03-2020
Sterk op elk oppervlak: de HPL Bunker opvoerzuil!

Vanaf heden is de HPL Bunker opgenomen in het standaardassortiment. Een zeer robuuste en stijlvolle opvoerzuil voor alle situaties waarin aansluitpunten in de vloer ongewenst of niet te implementeren zijn. Deze vloerzuil kan onder andere toegepast worden in klaslokalen op scholen, maar ook in openbare ruimtes of onder uw werkplek. Altijd de juiste invalshoek De HPL Bunker beschikt..

Lees meer

30-10-2019
HPL in de media: Laarbeek onderneemt

Op 24 oktober kregen alle inwoners van de gemeente Laarbeek de vierde editie van Laarbeek Onderneemt op de deurmat. Deze glossy voor bedrijvig Laarbeek verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 11.000 exemplaren per editie. In de oktober editie van Laarbeek Onderneemt staat een interview met onze Algemeen Directeur Wim Hurkmans. In het interview ging het onder andere over het ontstaan van..

Lees meer

17-09-2019
De HPL Smartbox: 100% tevreden opdrachtgevers!

Iedere installateur kent het wel, een project is volgens planning opgeleverd, maar de opdrachtgever zoekt toch nog nét wat anders. Bij toepassing van de HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ is hier direct een oplossing voor. Alle deksels zijn onderling uitwisselbaar, waardoor altijd het gewenste eindresultaat gecreëerd kan worden. Ideaal dus voor installateur én opdrachtge..

Lees meer

21-06-2019
HPL klaar voor de zomer!

Als verantwoorde onderneming doet HPL er alles aan om de belasting van het milieu tot het minimum te beperken. Hierom zijn in december 2018 zonnepanelen geplaatst op het dak van de productiehal te Beek en Donk. Inmiddels zijn we een half jaar verder en gaan we vanaf vandaag officieel de zomerperiode in. Een mooi moment om aandacht te geven aan de werking van de panelen en de daadwerkelijke ener..

Lees meer

23-05-2019
HPL beleeft succesvol begin van de Rexel Aspergedagen 2019

Traditioneel organiseert Rexel in de maanden mei en juni de Aspergedagen. Gedurende 10 avonden worden de Rexel klanten voorzien van de nodige innovatie, inspiratie én uiteraard een bosje Limburgse asperges. HPL is dit jaar present met de vernieuwde Servicebox+ vloercontactdoos, waarnaast voor het eerst de nieuwe HPL Smartbox te zien is! Een nieuwe oplossing die vanaf heden exclusi..

Lees meer

21-02-2019
HPL Systems lanceert de vernieuwde HPL Servicebox+

Hét flexibele servicepunt De vernieuwde HPL Servicebox+ is de uitkomst als het gaat om servicepunten met een strak design. Dankzij de unieke eigenschappen is dit product breed toepasbaar in de markt. Van woningbouw tot kantoorruimtes en van scholen tot openbare ruimtes, voor elke ruimte is er een oplossing met de HPL Servicebox+. Naast deze brede toepasbaarheid is de installatie ook erg ee..

Lees meer

04-04-2018
Spaar nu voor een gratis elektrificatie module!

Vanaf nu kunt u bij elektrogroothandel Rexel sparen voor een stijlvolle opbouw stekkerdoos van HPL. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is vóór eind juli 20 HPL producten bestellen. Producten die u toch al nodig heeft, met een leuke extra voor uw eigen werkplek. Bevalt het artikel op uw eigenwerkplek? Vanaf nu zijn deze modules uit de Rexel voorraad leverbaar. De Amp&egrav..

Lees meer

06-02-2018
Renovatievloerdoos op maat voor Stadhuis Zwolle

In 2014 werkte HPL al mee aan het Stadskantoor van Zwolle, ditmaal wordt het Stadhuis grondig gerenoveerd. In opdracht van Dijkink Elektra Rijssen, onderdeel van de Van Losser Installatiegroep, ontwikkelde HPL een rechthoekige vloerdoos van 32 millimeter met een randloze deksel uit rvs. Binnen het pand worden kastenwanden geplaatst die volledig over de vloerdoos heen komen te staan. Hierom was..

Lees meer

21-11-2017
Ontmoeten we u op de Elektro Vakbeurs 2017?

Op 12 december gaat de Elektro Vakbeurs 2017 te Hardenberg weer van start. Deze beurs, waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen, duurt tot en met 14 december. Let op! De openingstijden zijn dit jaar aangepast, de hallen zijn iedere dag geopend van 13:00 - 21:00 uur. We presenteren op deze vakbeurs onze nieuwste producten en systemen. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek..

Lees meer

31-10-2017
Bijzonder project aan de Amsterdamse Zuidas

In het voorjaar van 2016 werd er contact opgenomen met HPL door Huygen Installatie Adviseurs, de uitdaging: een ronde vloerdoos met een doorsnede van 25 centimeter, geplaatst in een verzonken vloergootsysteem. Een uitdaging, conform de wens van Hans van Heeswijk Architecten en opdrachtgever Vesteda, die met beide handen is aangegrepen. Het eindresultaat van bijna anderhalf jaar later mag er zeker..

Lees meer

12-10-2017
Projectupdate: Renovatiepand Secrid Den Haag

De afgelopen maanden is HPL betrokken geweest bij zeer mooie renovatie- en nieuwbouwprojecten, waarbij in veel gevallen de vloergootsystemen van HPL toegepast zijn. Één van deze projecten wordt gerealiseerd in Den Haag en wordt uitgevoerd door Winspiration Elektrotechniek uit Ridderkerk. ​Secrid Het pand gaat vanaf 2018 in gebruik genomen worden door Secrid. Dit bedrijf, opge..

Lees meer

03-10-2017
HPL presentatiekoffers uitgereikt bij Rexel vestigingen

Tot en met 14 november krijgt de HPL 32mm renovatievloerdoos volop aandacht in de Focus krant van Rexel. Dat betekent groot voordeel gedurende deze actieperiode! Om de actie kracht bij te zetten, geeft HPL speciale presentatiekoffers uit aan de accountmanagers van Rexel. Een mooie bijkomstigheid van de uitgifte door Peter Kappinga was de kennismaking met Coen Pranger, slechts één..

Lees meer

28-09-2017
Lomans renoveert kantoorpand Vesting Finance met HPL open vloergootsysteem

Op dit moment werken de monteurs van installatiebedrijf Lomans uit Amersfoort hard aan de renovatie van het kantoorpand Vesting Finance. Het familiebedrijf, met bijna 100 jaar ervaring, zorgt voor een flexibel te gebruiken kantoor, mede door middel van de HPL open vloergoten. Zoals vaak het geval bij een renovatie, is de beschikbare ruimte in de afwerkvloer zeer beperkt. Uiteraard mag niet te d..

Lees meer

28-06-2017
HPL open vloergootsysteem: volop flexibiliteit en installatiegemak!

Reeds projectmatig toegepast en vanaf heden aan het standaardassortiment toegevoegd: het HPL open vloergootsysteem! Indien u op zoek bent naar een flexibel vloersysteem, dan brengen de HPL open vloergoten uitkomst. Door te werken met open / bovenliggende vloergoot wordt achteraf een grotere flexibiliteit geboden. Indien u bijvoorbeeld extra bekabeling wenst of de bekabeling vernieuwd dient te word..

Lees meer

18-05-2017
HPL sponsort All Terrain Survival Challenge 2017!

Op zaterdag 10 juni organiseert de All Terrain Sportvereniging uit Eindhoven de Survival Challenge 2017. Hurkmans Plaatwerk ondersteunt hen door middel van sponsoring van dit compleet nieuwe event. Deze uitdagende wedstrijd omvat 25 touw- en combinatiehindernissen op een parcours van 5 of 7 kilometer. Een zware competitie, waarin alleen de sterksten voor de overwinning kunnen gaan! Benieuwd..

Lees meer

13-04-2017
In2Ergo verzorgt kabelmanagement met Indesq® opbouwunits

Ergonomie groothandel In2Ergo, partner van HPL, heeft afgelopen maand de kabelmanagementproducten mogen verzorgen voor een kantoorpand in Rotterdam. Hierbij is, in overleg met PGA Totaalinrichters, ervoor gekozen om de inrichting te voorzien van de Indesq® Ampère opbouwmodules. Het product vormt een harmonieus geheel met de overige kabelmanagement-producten van In2Ergo en de inrichting van PGA!..

Lees meer

29-03-2017
HPL levert vloerdozen voor nieuwbouwproject NoMA House

In het hart van de Zuidas in Amsterdam wordt NoMA House gebouwd. Een prominente locatie verdient een gebouw met klasse, wat zeker het geval gaat zijn. Dit compleet nieuwe kantoorpand bevindt zich in het nieuwe centrumgebied wat zich de komende jaren snel zal gaan vullen met kantoren, hotels, appartementengebouwen en voorzieningen. Het gebouw beschikt over een omvang van 14000 vierkante meter, v..

Lees meer

01-02-2017
HPL producten verkrijgbaar bij elektrogroothandel Rexel!

Vanaf februari zijn de HPL producten uit voorraad leverbaar bij elektrotechnische groothandel Rexel. Door deze nieuwe samenwerking wordt het HPL product een stuk eenvoudiger en sneller verkrijgbaar. Uiteraard laten we dit heuglijke feit niet zomaar voorbij gaan en starten we met een sterke actie! Rexel Nederland BV Rexel levert de HPL producten vanuit het distributiecentrum in Bleiswijk. Hie..

Lees meer

12-01-2017
Standaardproducten en maatwerkmogelijkheden Indesq® op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer!

Op 25, 26 en 27 januari vindt de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer plaats, dit jaar voor het eerst in de Jaarbeurs Utrecht. Onze Indesq® producten zijn ook dit jaar weer te zien op deze beurs! In 2016 introduceerden we onze productlijn op deze goed bezochte beurs. In 2017 gaan we een stapje verder en laten we nog meer mogelijkheden zien, vooral op het gebied van afwijkende kleurstellingen..

Lees meer

09-01-2017
BIM-modellen vanaf nu beschikbaar!

HPL bereidt zich voor op de toekomst. Als producent rekenen wij erop dat steeds meer met behulp van BIM gebouwd gaat worden. Afgelopen jaar merkten we een sterk groeiende vraag naar deze modellen op vanuit de architecten, adviseurs en installateurs met wie we nauwe contacten onderhouden. Intelligente modellering HPL komt tegemoet aan deze sterk groeiende vraag. Er is hard gewerkt om de BIM-m..

Lees meer

20-12-2016
Kiremko BV kiest voor Indesq® opbouwunits op maat

Afgelopen week zijn door HPL 120 op maat geproduceerde Indesq® opbouwmodules geleverd. Opdrachtgever Kiremko BV uit Montfoort heeft in het beginstadium zelf de wensen op papier gezet met betrekking tot de invulling van de unit, waaraan HPL volledig tegemoet heeft kunnen komen met de Indesq® Ampère opbouwmodule. In het traject is goed overleg geweest tussen Kiremko en de huisinstallateur Van den..

Lees meer

01-12-2016
Prijsinformatie 2017 vanaf 1 januari beschikbaar via 2ba

Graag stellen we u op de hoogte van aankomende prijswijzigingen die per 1 januari 2017 van kracht zullen zijn. De prijzen worden per 1 januari automatisch gewijzigd binnen 2ba. Tevens is vanaf dat moment ook een selectie van ons Indesq assortiment beschikbaar via het online platform. Naast deze aanpassing van bruto adviesprijzen kan zich tevens de situatie voordoen dat uw kortingscondities per..

Lees meer

28-11-2016
HPL lanceert producten bij TGH van Triest met decemberactie!

In de afgelopen maand hebben HPL en elektrogroothandel TGH van Triest overeenstemming bereikt over de distributie van installatieproducten. Wij zijn erg tevreden dit heuglijke feit bij u onder de aandacht te mogen brengen door middel van de decemberactie! TGH van Triest is een succesvolle en snel groeiende groothandel in elektrotechnische materialen. Als vooruitstrevende onderneming met uitstek..

Lees meer

23-11-2016
HPL in de media: het STABU Jubileumboek

Op 13 oktober jl. vierde STABU haar 40-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileum heeft STABU een 255 pagina's tellend jubileumboek uitgegeven. Een boek waaraan HPL, met een uitgebreid artikel, heeft mogen bijdragen. STABU ondersteunt de kwaliteit en efficiency gedurende de totale levenscyclus van een gebouw. Hierbij zorgt het bedrijf ervoor dat gestructureerde, gestandaardiseerde en gevalidee..

Lees meer

02-11-2016
Rijksmonument B30 voorzien van oplossingen op maat

Het is bijna zover, de oplevering van de grootschalige renovatie van Rijksmonument B30 te Den Haag nadert. HPL nam hier ongeveer een jaar geleden de rol aan van probleemoplosser, waardoor in overleg met Facilicom Solutions en KAAN Architecten stijlvolle en perfect passende oplossingen uitontwikkeld en geleverd zijn. Monumentaal pand Het pand 'B30' is een Rijksmonument, in eigendom va..

Lees meer

20-10-2016
HPL op locatie: Powerbox150 en Indesq® opbouwmodules in beeld

Als producent maken wij graag van de mogelijkheden gebruik om onze producten in toepassing te aanschouwen. Afgelopen week is er een bezoek gebracht aan deze mooie locatie en is uiteraard niet nagelaten om foto's te maken van de door ons geleverde producten. Binnen het project zijn de instort Powerbox150 vloerdozen en de Indesq® Ampère opbouwmodules toegepast. Installatiebedrijf K..

Lees meer

11-10-2016
RVS klapdeksels krachtiger en gebruiksvriendelijker!

HPL blijft productverbeteringen doorvoeren, ditmaal zijn de rvs klapdeksels aan de beurt. Bij zowel de Instort als Basic vloerdozen zult u deze verandering gaan zien. De kracht en gebruiksvriendelijkheid zijn sterk verbeterd met de lancering van deze nieuwe uitvoering. Waar in het verleden een smal voorwerp toegepast diende te worden om de klapdeksel te openen, is deze handeling nu handmatig te..

Lees meer

18-08-2016
Nieuw in ons assortiment: de Powerbox 150!

Regelmatig hebben we in het verleden de vraag gekregen voor een compacte, krachtige en stijlvolle vloerdoos oplossing. Uiteraard hebben we hier goed naar geluisterd en het resultaat mag er in onze ogen zijn: de gloednieuwe Powerbox150. Compact door de afmetingen van 150 bij 150 millimeter, krachtig door de uitzonderlijk hoge draagkracht en uiterst stijlvol door de afwerking met geborsteld rvs...

Lees meer

16-08-2016
Wij stellen u graag voor: Peter Kappinga

In juni jl. hebben wij een vacature uitgezet om ons team te versterken. We zijn blij te kunnen melden dat dit traject met succes is afgerond en hierom stellen we Peter Kappinga graag even kort aan u voor: In 1978 is Peter begonnen als verkoper in de binnendienst bij de elektrotechnische groothandel, waar hij al snel doorgroeide naar een vertegenwoordigersfunctie. Na voldoende ervaring opgebouwd..

Lees meer

14-06-2016
Toekomstbestendige inrichting voor de Gemeente Zoetermeer

Sinds eind mei beschikt de Gemeente Zoetermeer over 515 nieuwe werkplekken, gericht op de toekomst en passend binnen het nieuwe werken. Het gaat hierbij om het Step 4 zit-sta meubilair van Vepa project furniture uit Hoogeveen. Deze Nederlandse producent van kantoormeubilair heeft ervoor gekozen om de Joule bureau inbouwunit toe te passen. Hierdoor is een eindproduct ontstaan, welke volledig in Ned..

Lees meer

12-04-2016
Combi90 vloergootsysteem biedt uitkomst voor Hatulek

Vlakbij Maastricht Airport heeft Elektrotechnisch Installatiebedrijf Hatulek een grondige renovatie doorgevoerd. Hierbij is ervoor gekozen om het HPL Combi90 verzonken vloergootsysteem toe te passen. Het systeem is op een zeer nette manier geïnstalleerd door de monteurs van Hatulek. Het logistieke bedrijf e-LLIS Logistic Solutions kan inmiddels gebruik maken van de door hen gewenste aanslu..

Lees meer

29-03-2016
Bureau elektrificatie voor Kennedy Business Center Eindhoven

Vanaf begin januari wordt de Kennedy Tower gedeeltelijk gerenoveerd en geschikt gemaakt voor HERE. Dit bedrijf is een specialist in navigatie- en netwerktechnologie, welke sinds vorig jaar in handen is gekomen van Audi, BMW en Daimler (moederbedrijf van Mercedes). HERE is de leverancier van navigatiekaarten en is hiermee een belangrijke concurrent van TomTom. In samenwerking met De Vos Ergonomi..

Lees meer

04-02-2016
Nieuwe Indesq Desk-Mount te zien op ISE beurs 2016

In samenwerking met Maas-CPS wordt komende week het nieuwste Indesq-product gepresenteerd op de ISE (Integrated Systems Europe) beurs in de RAI. Maas is distributeur van allerlei connectiviteits onderdelen en systemen. Hierbij richten ze zich voornamelijk op de AV, Evenementen, ICT en de Industriële markt. De nieuwe Desk-Mount-1 en Desk-Mount-2 zijn inbouwunits voor de populaire Atlona AV..

Lees meer

11-01-2016
Indesq producten op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016

Op 13, 14 en 15 januari presenteert HPL Systems de Indesq producten in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een beurs met een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Met trots presenteren wij de Indesq inbouw- en opbouwunits. Voel de kwaliteit en maak k..

Lees meer

07-01-2016
Hurkmans Plaatwerk producten te importeren via Syntess

Naar aanleiding van onze recent gestarte deelname aan 2BA, zijn nu ook onze artikelgegevens geactiveerd binnen Syntess Software. Deze software wordt door ruim 3000 Nederlandse bedrijven gebruikt binnen de installatie, bouw en nautische sector. Vanaf heden zijn onze artikelgegevens dus met minimale inspanning binnen te halen voor klanten die in het bezit zijn van Syntess Software en een 2BA kopp..

Lees meer

05-11-2015
Vertrouwde en nieuwe producten op de Elektro Vakbeurs 2015

Op 8 december gaat de Elektro Vakbeurs 2015 te Hardenberg weer van start. Deze beurs, waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen, duurt tot en met 10 december. HPL laat zich van zijn beste kant zien: de vertrouwde vloersystemen, de unieke projectmatige aanpak én de compleet nieuwe productlijn (Indesq) zullen te zien zijn. Uiteraard verwelkomen we u graag in Hardenberg. Indien u..

Lees meer

05-10-2015
Hurkmans Plaatwerk in BNA Architecten Jaarboek 2015/2016

Ieder jaar brengt de branchevereniging voor architectenbureaus (BNA) het architecten jaarboek uit. Ook dit jaar is er weer ruim aandacht voor alle mooie gebouwen die het afgelopen jaar gebouwd zijn. Voor Hurkmans Plaatwerk een mooie gelegenheid om een bijdrage te leveren aan dit boek. Het artikel op pagina 10 is vooral gericht op de vloersystemen die HPL al meer dan 15 jaar in de markt brengt...

Lees meer

28-07-2015
Originele Velox, Tetra, Servicebox en Vloerpot!

Al meer dan 10 jaar levert Hurkmans Plaatwerk BV deze inmiddels onmisbare installatieproducten. Door de jaren heen zijn deze systemen constant verbeterd, op basis van uw wensen en eisen. De evolutie van onze meest succesvolle producten heeft geleid tot een product dat tot in de puntjes is uitgewerkt. De Velox / Instort vloerdoos vindt zijn oorsprong in de vraag naar een slimmere en compactere v..

Lees meer

13-07-2015
Welkom op onze geheel nieuwe website!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan deze geheel nieuwe website. Hierbij was een uiterst belangrijke rol weggelegd voor onze websitebouwers van Sevenmiles. Ondanks onze uitgebreide wensen heeft dit bedrijf al onze wensen ingevuld op een uiterst stijlvolle manier.  Degenen die onze oude website gewend zijn, zullen een aantal veranderingen ondervinden. Wij zijn er desondanks van overtuig..

Lees meer

24-06-2015
Voldoen uw vloerdozen ook aan alle normen?

Bij de ontwikkeling van een duurzaam gebouw is veiligheid een belangrijke factor. Veiligheid van de elektrotechnische installatie is hier een belangrijk voorbeeld van. Met dit als uitgangspunt levert HPL haar producten in de meest veilige vorm, getest en gekeurd met een brandveilige kunststofsoort. HPL heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van de meest toegepaste kunststofsoort,..

Lees meer

01-05-2015
BELANGRIJKE KENNISGEVING HPL PRODUCTEN

De door Hurkmans Plaatwerk (HPL) geproduceerde vloerdozen en vloersystemen, welke door OCS (Office Cabling Systems) onder de merknamen; OCS Velox, OCS Tetra, OCS Rondo 160 en OCS Servicebox op de markt zijn gebracht, zullen met uitzondering van uitlopende voorraden niet meer leverbaar zijn via Technische Unie, Oosterberg en Schuurman groothandels. Originele HPL producten kunt u herkennen aan de..

Lees meer

30-04-2015
HPL vloerdozen en systemen gekopieerd

Helaas zijn wij genoodzaakt u te informeren dat HPL producten gekopieerd worden. De betreffende kopieën worden onder dezelfde namen verkocht, maar zijn niet door ons geproduceerd en getest. Hierdoor kunnen wij geen garantie bieden en is het mogelijk dat deze producten niet voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen die HPL hanteert (o.a. op het gebied van draagkracht en elektrotechnische..

Lees meer

07-04-2015
Aangepaste Basic vloerdoos voor Saxion

In de meeste gevallen zijn de standaard vloerdozen binnen ons assortiment toereikend. Toch wenst een opdrachtgever in sommige gevallen een aangepaste uitvoering. Door eigen engineering en productie is dit bij HPL geen enkel probleem! Voor Hogeschool Saxion in Enschede was dit ook van toepassing. Door de grote ruimte onder de verhoogde vloer van PBS, was een diepere Basic vloerdoos gewenst. Daar..

Lees meer

12-01-2015
Bijna 1800 speciale vloerdozen voor Siemens

Op dit moment wordt het hoofdkantoor van Siemens in Den Haag grondig gerenoveerd. Op verzoek van BAM heeft HPL, in goede samenwerking met Eleqtron Projects, naar de perfecte oplossing gezocht voor deze duurzame renovatie. De gebouwen (3 stuks) waren namelijk al voorzien van een vloergotensysteem met uitsparingen voor vloerdozen. Door middel van een slim ontwikkelde adapterplaat is de mogelijkhe..

Lees meer

24-11-2014
Nieuwe machine geeft HPL meer mogelijkheden

Afgelopen week is door Tuwi Metaalbewerkingsmachines hard gewerkt aan de plaatsing van de nieuwe Costa MD4 ontbraammachine. Inmiddels is de machine operationeel en zijn de eerste ontbraamde producten reeds geleverd. De aanschaf van de Costa MD4 past perfect binnen de visie van HPL om te blijven innoveren en verbeteren. De nieuwe machine heeft een werkbreedte van 1150 millimeter, ontbraamt produ..

Lees meer

07-11-2014
Productverbetering: Vloerpot instort rond

Vanaf heden wordt onze vloerpot geleverd als sterk verbeterde uitvoering. De ronde vloerpot is vanaf nu voorzien van een extra mogelijkheid voor buisinvoer. Voorheen waren de uitbreekpoorten slechts aan de onderzijde geplaatst, maar vanaf nu is het product tevens voorzien van zijwaartse buisinvoer. Hiermee verwachten we een flinke vooruitgang wat betreft installatiegemak! Bekijk het productblad..

Lees meer

20-10-2014
HPL levert 434 vloerdozen voor project Cool63

In Rotterdam wordt op dit moment volop gebouwd aan het Cool63 gebouw. Binnen dit nieuwbouw- en renovatieproject worden de panden gedeeltelijk gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Het gaat hierbij om circa 13.700 m2 winkels en horeca, circa 5.100 m2 kantoorruimte en 15 woningen. HPL leverde de vloerdozen in samenwerking met PBS Holland, onder de naam ‘Camouflage 45-8P’. Bij ons is d..

Lees meer

11-09-2014
HPL presenteert: het Combi50 renovatiesysteem!

Heeft u altijd al gezocht naar een vloergootsysteem voor renovaties? Dan hebben we nu de oplossing voor u! Binnen het Combi50 renovatiesysteem kunnen goot- en buisinvoer gecombineerd worden bij een minimale inbouwdiepte van slechts 50 millimeter. Een doorbraak in renovatietechniek! Het complete systeem bestaat uit een vloergoot van 18 millimeter en een trekdoos van 50 mm. Daarnaast zijn bijpass..

Lees meer