11-03-2021

4-voudige HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ vloercontactdozen nu standaard op voorraad

Na de introductie van de HPL Smartboxen en de lancering van de verbeterde HPL Servicebox+ vloercontactdoos, wordt het HPL assortiment nu uitgebreid met de 4-voudige uitvoeringen. Door deze uitbreiding zijn deze compacte oplossingen voor kantoren en woningen nu nóg breder inzetbaar. Of het nu gaat om een standaard tapijtvloer of een luxe houten vloer, er is altijd een mooie oplossing te realiseren met deze kwaliteitsproducten.

Verwisselbare dekselsets voor 100% tevreden opdrachtgevers

Iedere installateur kent het wel, een project is volgens planning opgeleverd, maar de opdrachtgever zoekt toch nog nét wat anders. Bij toepassing van de HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ vloercontactdozen is hier direct een oplossing voor. Alle deksels zijn onderling uitwisselbaar, waardoor altijd het gewenste eindresultaat gecreëerd kan worden. Ideaal dus voor installateur én opdrachtgever!

Alle vloercontactdozen binnen 24 uur verzonden

HPL heeft enkele aanpassingen gedaan in het logistieke proces en voorraadbeheer, waardoor de HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ vloercontactdozen binnen 24 uur verzonden kunnen worden. Indien de elektrotechnische groothandel dus even zonder voorraad zit, kan HPL je toch altijd helpen en beschik je binnen 48 uur over de gewenste producten!

BEKIJK HIER ALLE HPL SMARTBOX EN SERVICEBOX VLOERCONTACTDOZEN