09-06-2020

Combi70 opgenomen in standaard HPL assortiment

Vanaf heden is de HPL Combi70 instortbehuizing (artikel 805.0070) opgenomen in het standaard assortiment. In de afgelopen jaren is deze compacte uitvoering van de Combi90 al regelmatig ingezet als projectspecifieke oplossing. Met name in de gevallen waar een beperkte inbouwdiepte beschikbaar is, biedt de Combi70 uitkomst.

Geschikt voor verzonken vloergoot en buisleiding

De Combi70 instortbehuizing is compatibel met de verzonken vloergoten 190x28 en 290x28. Voor plaatsing van deze goten is vooraf een snijpatroon aangebracht in de vier zijdes. Na het doorslijpen van de buitenzijde, kan direct de gehele poort handmatig naar boven gebogen worden. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De montage van de vloergoten wordt gedaan direct op de betonvloer of isolatie, de stelmogelijkheid zit aan de bovenzijde door middel van het handige stelframe.

Naast de mogelijkheid voor het plaatsen van verzonken vloergoten, is het daarnaast mogelijk om buisleiding te plaatsen. Ook hiervoor zitten uitbreekpoorten opgenomen, welke eenvoudig te verwijderen zijn.

Combineren met alle HPL Basic vloerdozen

Uiteraard blijft ook de Combi70 te combineren met alle HPL Basic vloerdozen. Tevens biedt HPL projectspecifiek de mogelijkheid om de RVS dekselsets zonder oplegrand in de Combi-behuizing te plaatsen. Vraag uw HPL contactpersoon hiervoor naar de mogelijkheden!

â–ºKlik hier voor het bekijken van de actuele Combi70/90 brochure.