17-09-2019

De HPL Smartbox: 100% tevreden opdrachtgevers!

Iedere installateur kent het wel, een project is volgens planning opgeleverd, maar de opdrachtgever zoekt toch nog nét wat anders. Bij toepassing van de HPL Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+ is hier direct een oplossing voor. Alle deksels zijn onderling uitwisselbaar, waardoor altijd het gewenste eindresultaat gecreëerd kan worden. Ideaal dus voor installateur én opdrachtgever!

Smartbox+, Smartbox Pro en Servicebox+

Één van de meest bekende HPL producten, de Servicebox, is eerder dit jaar compleet vernieuwd en verbeterd. Tijdens de ontwikkeling bleek al snel dat deze Servicebox niet in alle gevallen volledig naar wens toepasbaar zou zijn en dat nog een aantal opties ontbraken. Hierop is direct actie ondernomen en zijn de Smartbox+ en Smartbox Pro uitvoeringen ontwikkeld. Hierbij blijft het installatiegemak van de Servicebox gehandhaafd, maar worden meer toepassingsmogelijkheden gecreëerd!

360 graden aansluitbaar

Net zoals bij de Servicebox+ het geval is, zijn ook de Smartbox+ en Smartbox Pro 360 graden aansluitbaar. De ingevoerde bekabeling kan vierzijdig ingevoerd worden, waarnaast de bekabeling intern door kan lopen. Perfect voor het plaatsen in hoeken van uw ruimte of strak tegen de gevel.

Uit voorraad leverbaar

Per september 2019 zijn alle varianten compleet uit voorraad leverbaar. Dit kan via onze voorraadhoudende groothandel Rexel of bij één van onze andere distributeurs vanuit de HPL voorraad.

BEKIJK HIER DIRECT DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE

Voor vragen en/of beschikbaarheid kunt u uiteraard terecht bij onze binnendienst via 0492-745133 of verkoop@hplsystems.nl.