28-11-2016

HPL lanceert producten bij TGH van Triest met decemberactie!

In de afgelopen maand hebben HPL en elektrogroothandel TGH van Triest overeenstemming bereikt over de distributie van installatieproducten. Wij zijn erg tevreden dit heuglijke feit bij u onder de aandacht te mogen brengen door middel van de decemberactie!

TGH van Triest is een succesvolle en snel groeiende groothandel in elektrotechnische materialen. Als vooruitstrevende onderneming met uitstekende kennis van de markt leveren zij, vanuit de vestiging in Beilen, aan installateurs, industrie en zelfinstallerende bedrijven een breed pakket A-merken in elektrotechniek, telematica, beveiliging en lichttechniek. Inmiddels is HPL dus toegevoegd aan dit pakket van A-merken!

Uiteraard willen we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Alle klanten van TGH van Triest kunnen gebruik maken van de decemberactie! Deze actie houdt in dat er een extra factuurkorting gerekend wordt van 10% op alle HPL installatieproducten. Tevens kunt u op de vestiging in Beilen kennis maken met de HPL Powerbox150. Deze compacte vloerdoos vindt u op de balie van de elektrogroothandel.

Let op! Deze actie is alleen geldig bij bestelling via TGH van Triest, gedurende de gehele maand december.