20-10-2016

HPL op locatie: Powerbox150 en Indesq® opbouwmodules in beeld

Als producent maken wij graag van de mogelijkheden gebruik om onze producten in toepassing te aanschouwen. Afgelopen week is er een bezoek gebracht aan deze mooie locatie en is uiteraard niet nagelaten om foto's te maken van de door ons geleverde producten.

Binnen het project zijn de instort Powerbox150 vloerdozen en de Indesq® Ampère opbouwmodules toegepast. Installatiebedrijf Klein Poelhuis uit Winterswijk heeft de installatie van onze producten op een zeer nette en vakkundige manier uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn!

Noemenswaardig is dat dit één van de eerste leveringen van de Powerbox150 betrof. Hiernaast is de Indesq Ampère opbouwunit uitgevoerd met een wipschakelaar, naar wens van Advies- en Ingenieursbureau Sweco Nederland. De unit is uitgevoerd met een aansluitsnoer, maar tevens is er een uitgaande voeding opgenomen. Aan deze voeding zit een stekkerblok aangesloten, waardoor gemakkelijk de hieraan vastzittende apparaten afgesloten kunnen worden van stroom.

Meer weten over dit project of de oplossingen die HPL u kan bieden? Neem contact op met onze binnendienst medewerkers via 0492-745133.