28-06-2017

HPL open vloergootsysteem: volop flexibiliteit en installatiegemak!

Reeds projectmatig toegepast en vanaf heden aan het standaardassortiment toegevoegd: het HPL open vloergootsysteem! Indien u op zoek bent naar een flexibel vloersysteem, dan brengen de HPL open vloergoten uitkomst. Door te werken met open / bovenliggende vloergoot wordt achteraf een grotere flexibiliteit geboden. Indien u bijvoorbeeld extra bekabeling wenst of de bekabeling vernieuwd dient te worden, dan biedt een installatie met open vloergoot grote voordelen!

De HPL open / bovenliggende vloergoten zijn verkrijgbaar in allerlei configuraties, met tal van opties. Voor alle uitvoeringen geldt dat deze standaard zijn voorzien van uitbreekpoorten, waarbij buisleiding gelegd kan worden naar bijvoorbeeld een instortvloerdoos. Hiermee houdt u de capaciteit van de vloergoot zo klein mogelijk. Hiernaast is het mogelijk om de Vloerdoos Compact 30mm of 55mm te plaatsen in de deksel van de vloergoten. Deze vloerdozen hebben een perfecte klemwerking in de deksel en zijn bovendien extreem compact.

Voorkom capaciteitsverlies met de Easybox behuizing

Naast de keuze om met buisleiding of met vloerdozen in de deksel te werken, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Easybox behuizing. Door deze behuizing loopt bekabeling netjes naast de aansluitpunten af, wat ervoor zorgt dat uw goot compact gehouden kan worden.

Ook voor renovaties eenvoudig toepasbaar

De standaard vloergoot van 40 millimeter diep is perfect geschikt voor renovaties, hiernaast zijn afwijkende maatvoeringen op aanvraag mogelijk, zoals u van ons gewend bent. Hiermee doen we er alles aan om een perfect passende aanbieding te doen voor uw situatie, geen installatie is daarin hetzelfde. Uiteraard adviseren we u graag bij het maken van de juiste keuze!

Eenvoud is de kracht

Binnen het systeem wordt voornamelijk gebruik gemaakt van sendzimir staalplaat, waarbij de solide vloergoten zorgen voor een perfect aansluitend geheel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stevige en eenvoudige montagebeugels, zodat de manier van installeren voor zich spreekt.

Voor meer informatie over dit systeem kunt u uiteraard terecht bij onze binnendienst medewerkers. Tevens vindt u via de volgende link een uitgebreide brochure voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!