03-10-2017

HPL presentatiekoffers uitgereikt bij Rexel vestigingen

Tot en met 14 november krijgt de HPL 32mm renovatievloerdoos volop aandacht in de Focus krant van Rexel. Dat betekent groot voordeel gedurende deze actieperiode!

Om de actie kracht bij te zetten, geeft HPL speciale presentatiekoffers uit aan de accountmanagers van Rexel. Een mooie bijkomstigheid van de uitgifte door Peter Kappinga was de kennismaking met Coen Pranger, slechts één dag in dienst bij Rexel. Deze nieuwe accountmanager voor de regio Haarlem kan hierdoor direct aan de slag met de HPL producten!

HPL 32mm renovatievloerdoos

Binnen het assortiment van vloerdozen voor gestorte-vloeren, is de 32mm vloerdoos de meest ondiepe uitvoering. Door gebruik van Wieland GST18®-connectoren is de inbouwdiepte van dit product zeer beperkt. De behuizing van de vloerdoos is in hoogte stelbaar en wordt geleverd inclusief tijdelijke stortplaat. Het geheel wordt netjes afgewerkt met de Kunststof T3 klapdeksel, waarbij het ABS kunststof van de klapdeksel voldoet aan 94HB conform de UL94-norm. Dit materiaal is vlamdovend, waarmee deze HPL vloerdoos erg brandveilig is.

Gedurende de actieperiode kunnen alle Rexel klanten gebruik maken van een zeer scherpe nettoprijs. Benieuwd naar deze nettoprijs? Ga direct naar rexel.nl of vraag ernaar bij uw vestiging.

Wilt u eerst graag kennis maken met de mogelijkheden en de kwaliteit van dit HPL product? Neem dan snel contact op met uw Rexel vestiging!