11-09-2014

HPL presenteert: het Combi50 renovatiesysteem!

Heeft u altijd al gezocht naar een vloergootsysteem voor renovaties? Dan hebben we nu de oplossing voor u! Binnen het Combi50 renovatiesysteem kunnen goot- en buisinvoer gecombineerd worden bij een minimale inbouwdiepte van slechts 50 millimeter. Een doorbraak in renovatietechniek!

Het complete systeem bestaat uit een vloergoot van 18 millimeter en een trekdoos van 50 mm. Daarnaast zijn bijpassende koppelbeugels, stijgstukken en eindstukken te verkrijgen. De trekdoos is in alle mogelijke uitvoeringen leverbaar. Hierbij kunt u van alle zijden afzonderlijk bepalen of u kiest voor buis- of gootinvoer. Daarnaast kan deze trekdoos voorzien worden van GST18 contactpunten en een datacompartiment. Zo kan de trekdoos ook als vloerdoos functioneren! Verder zijn onze standaard instort vloerdozen (32 of 50 mm) te integreren in het systeem. Deze kunnen met buisinvoer bereikt worden.

De trekdoos is af te dichten met een blinddeksel, onze kunststof klapdeksel of de RVS klapdeksel. Bekijk voor meer informatie onze speciale brochure.