21-02-2019

HPL Systems lanceert de vernieuwde HPL Servicebox+

Hét flexibele servicepunt
De vernieuwde HPL Servicebox+ is de uitkomst als het gaat om servicepunten met een strak design. Dankzij de unieke eigenschappen is dit product breed toepasbaar in de markt. Van woningbouw tot kantoorruimtes en van scholen tot openbare ruimtes, voor elke ruimte is er een oplossing met de HPL Servicebox+. Naast deze brede toepasbaarheid is de installatie ook erg eenvoudig.

360 graden aansluitbaar!
Deze vernieuwde HPL Servicebox+ is aan 4 zijdes te voeden. Door deze unieke feature kan de unit op vele plekken worden geïnstalleerd. Zelfs op plekken die eerst moeilijk bereikbaar waren, zoals het plaatsen van een unit dicht bij de wand of in een hoek van een ruimte. Dit is ideaal voor het aansluiten van printers en koffiezetapparaten.

Verkrijgbaar als 1, 2 of 3-voudige unit
De invulmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kan er standaard gekozen worden voor 1, 2 of 3 randaarde wandcontactdozen (penaarde mogelijk op aanvraag). De overblijvende M45-posities zijn vervolgens te configureren met diverse typen inzetplaten. Denk hierbij aan data, HDMI en andere audiovisuele invulmogelijkheden.

â–ºKlik hier voor de specificaties en standaard uitvoeringen