03-02-2021

HPL vloerdozen toegepast in nieuwbouwpand Vitakruid Hoofddorp

Over Vitakruid

Vitakruid is een klassiek familiebedrijf en is in 2000 opgericht door Elly Korzelius. Volgens de visie van het bedrijf is gezondheid ons grootste goed. Daar valt natuurlijk weinig op aan te merken. Het bedrijf zet in op ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit het kernbegrip, wat betekent; de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Instortvloerdozen 50mm en Smartbox+ toegepast door Van Dalen Installatietechniek

Voor de nieuwbouw van Vitakruid was Van Dalen Installatietechniek op zoek naar kwalitatief goede vloerdozen met een mooie uitstraling. HPL heeft in het voortraject een advies uitgebracht, waarbij uiteindelijk gekozen is voor RVS dekselsets en de HPL Smartbox+ vloerdozen. Mede door de goede samenwerking tussen fabrikant en installateur, mag het resultaat er zeker zijn. Bekijk onderstaande foto's en oordeel zelf!

Vitakruid klaar voor de toekomst

Met de bouw van het nieuwe pand in Hoofddorp kunnen de medewerkers van Vitakruid gebruik maken van een modern bedrijfspand met kantoor. Door plaatsing van de HPL vloerdozen op strategische plekken zijn daarnaast verschillende indelingen mogelijk, wat ook voor de toekomst mogelijkheden biedt. Door toepassing van de stevige RVS deksels is een langdurig mooie en veilige situatie gewaarborgd.

Bekijk de HPL 50mm instortvloerdozen.

Bekijk direct de HPL Smartbox+ vloerdozen.