21-02-2023

Hurkmans Plaatwerk verlengd haar sponsorschap bij Sparta '25 met 3 jaren!

Afgelopen maand zijn de jongens en meisjes van Sparta '25 JO12-2 volledig in nieuwe tenues gestoken. Dit als onderdeel van de verlenging van het sponsorschap van Hurkmans Plaatwerk met de plaatselijke voetbalverening. Op de website van deze Beek en Donkse voetbalvereniging is het volgende bericht geplaatst:


Hurkmans Plaatwerk shirtsponsor JO12-2

We zijn trots dat Hurkmans Plaatwerk haar sponsorschap met 3 jaren heeft verlengd!

Hurkmans Plaatwerk is producent en ontwikkelaar van plaatwerk / metalen producten en is gevestigd aan de Trentstraat 22 in Beek en Donk. Hurkmans Plaatwerk heeft zich gespecialiseerd in het bewerken van plaatmateriaal tot een dikte van 6 millimeter.

Hiernaast is Hurkmans Plaatwerk gespecialiseerd in de montage en assemblage van elektrotechnische componenten, die vooraf grondig getest en gekeurd worden. De HPL klanten zijn hierdoor verzekerd van een eindproduct van betrouwbare kwaliteit.

Door de sterke combinatie van plaatwerk en elektrotechniek, worden producten geleverd aan met name elektrotechnische installatiebedrijven en interieurbouwers, van groot tot klein.

Het verlengen van het sponsorschap heeft ervoor gezorgd dat Sparta’25 JO12-2 nieuwe shirts heeft ontvangen, waarop de naam HPL prijkt.

Wij bedanken Wim Hurkmans hartelijk voor de sponsoring en wensen hem veel succes met de verdere groei van zijn bedrijf.