07-06-2021

Hurkmans Plaatwerk zoekt een Operator Pons/Laser machine!

Wil jij aan het roer staan van onze Trumpf 6000L pons/laser combinatie? Bij Hurkmans Plaatwerk werk je uitsluitend met dun plaatwerk en sta je aan de basis van de productie van de HPL en Indesq® eindproducten.

Kun jij goed zelfstandig én in teamverband werken? En zoek je een stabiel bedrijf waar jij de komende jaren met plezier kan blijven werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de TRUMPF 6000L MACHINE in actie

Functieomschrijving

Het betreft een fulltime functie als zelfstandig operator voor onze Trumpf 6000L pons/laser combinatie. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en programmeren van de benodigde werkbestanden op basis van productieorders en bijgeleverde tekeningen. Het uitvoeren van de diverse kwaliteitscontroles en voorbereiding voor de volgende bewerkingen. Het onderhouden en eventueel oplossen van kleine storingen. Het meedenken op het gebied van kwaliteits-, product- en procesverbeteringen.

Wat verwachten we van je?

  • Je beschikt over een flexibele instelling;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent nauwkeurig en werkt georganiseerd;
  • Je hebt ervaring met laser snijwerk (bijscholing mogelijk);
  • Ervaring met een ponslaser en/of combinatie machine is een pre.

Wie zijn wij?

Hurkmans Plaatwerk is producent en ontwikkelaar van plaatwerk producten. Wij opereren voornamelijk op het gebied van elektrificatie en datavoorziening. Met kwaliteitsproducten en een flinke dosis flexibiliteit worden producten afgeleverd welke voornamelijk toegepast worden door e-installateurs en interieurbouwers.

Wil je weten wat wij jou te bieden hebben?

Naast het werken in een fijn bedrijf met een goede werksfeer, werken met één van de mooiste machines én een stabiele toekomst voor jezelf, hebben we je nog genoeg te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Wim Hurkmans en kom vrijblijvend kennismaken:

E-mail: wim@hurkmansplaatwerk.nl

Telefoon: 0492-745132

Adres: Trentstraat 22, 5741 ST Beek en Donk