13-04-2017

In2Ergo verzorgt kabelmanagement met Indesq® opbouwunits

Ergonomie groothandel In2Ergo, partner van HPL, heeft afgelopen maand de kabelmanagementproducten mogen verzorgen voor een kantoorpand in Rotterdam. Hierbij is, in overleg met PGA Totaalinrichters, ervoor gekozen om de inrichting te voorzien van de Indesq® Ampère opbouwmodules. Het product vormt een harmonieus geheel met de overige kabelmanagement-producten van In2Ergo en de inrichting van PGA!

In2Ergo

In2ergo heeft als ergonomie groothandel een uitgebreid assortiment aan kabelmanagementproducten. Hiernaast onderscheiden ze zich door te beschikken over brede productkennis en een zeer gemotiveerd team. Door de hoge mate van betrokkenheid zorgt dit bedrijf ervoor dat uw project een succes wordt.

Naast de interne kennis heeft In2Ergo een team aan deskundigen verzameld, wat steunt met algemene kennis, visie op marktbewegingen, trends en nieuwe ontwikkelingen. Hiermee kan In2Ergo nu en in de toekomst een gesprekspartner zijn die ruimschoots aan uw verwachtingen kan blijven voldoen.

PGA Totaalinrichters

PGA staat voor Persoonlijk Gerichte Aandacht. De naam van de totaalinrichter zegt waar ze voor staan en wat ze doen. Hierbij ligt bij ieder project de focus op continuïteit, zowel voor de omgeving als voor de eigen organisatie. De PGA Groep is al 2 decennia een platform voor stijl en creativiteit. PGA ontwerpt en realiseert exclusieve interieurs en verlichtingsoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt, vernieuwend en vol passie.

Wij danken In2Ergo en PGA voor het vertrouwen en wensen de opdrachtgever veel succes met de nieuwe inrichting!

Bekijk hier direct al onze partners en verkooppunten!