28-09-2017

Lomans renoveert kantoorpand Vesting Finance met HPL open vloergootsysteem

Op dit moment werken de monteurs van installatiebedrijf Lomans uit Amersfoort hard aan de renovatie van het kantoorpand Vesting Finance. Het familiebedrijf, met bijna 100 jaar ervaring, zorgt voor een flexibel te gebruiken kantoor, mede door middel van de HPL open vloergoten.

Zoals vaak het geval bij een renovatie, is de beschikbare ruimte in de afwerkvloer zeer beperkt. Uiteraard mag niet te diep gefreesd worden om buiten de constructie te kunnen blijven. Bij de keuze voor de HPL open vloergoot, bleek al snel dat de standaard goot van een 4 centimeter diep niet haalbaar zou zijn. Door de eigen productiefaciliteiten van HPL, was het geen enkel probleem om een halve centimeter aan ruimte te besparen. Hiermee bleek een groeiend probleem al snel opgelost te zijn.

Aron de Ridder, Hoofdmonteur Lomans: "Het is een erg mooi en heel flexibel systeem, waarnaast de service van HPL perfect was. Ook de geleverde Easybox is een perfecte oplossing om geen capaciteit te verliezen."

Het unieke aan het in Amersfoort geleverde systeem, is de minimale ruimte die het systeem nodig heeft, in combinatie met een uiterst compacte vloerdoos van slechts 30 millimeter diep. De aansluitpunten worden geplaatst in de deksels van de vloergoot, waardoor het verplaatsen van contactpunten in de toekomst eenvoudig is.

Aron de Ridder: "Uiteindelijk zijn eventuele wijzigingen heel eenvoudig aan te brengen, als een bureau twee meter verplaatst wordt, dan kunnen de vloerdozen ook opschuiven. Dat biedt gewoon veel meer mogelijkheden."

De uitlevering van dit project was in handen van onze groothandelspartner Rexel. Wij danken Rexel hiervoor en we wensen de mannen van Lomans uiteraard nog veel succes met de afronding van het project!