18-08-2016

Nieuw in ons assortiment: de Powerbox 150!

Regelmatig hebben we in het verleden de vraag gekregen voor een compacte, krachtige en stijlvolle vloerdoos oplossing. Uiteraard hebben we hier goed naar geluisterd en het resultaat mag er in onze ogen zijn: de gloednieuwe Powerbox150. Compact door de afmetingen van 150 bij 150 millimeter, krachtig door de uitzonderlijk hoge draagkracht en uiterst stijlvol door de afwerking met geborsteld rvs.

Extreem hoge draagkracht tot 1000 kilogram
De HPL Powerbox doet zijn naam eer aan door de draagkracht van het product. Standaard beschikt deze namelijk over een draagkracht van tenminste 500 kilogram, maar door het gebruik van de ‘powerset’ wordt de draagkracht verhoogd naar maar liefst 1000 kilogram.

Geschikt voor kantoorruimtes, luxe woningbouw en showrooms
Dit product is misschien wel het breedst toepasbaar van alle verkrijgbare HPL producten. Toe te passen in kantoorruimtes, luxe woningbouw en zelfs in showrooms van bijvoorbeeld autogarages. Naast de brede toepasbaarheid van de Powerbox, is ook de montage erg eenvoudig.

Invulbaar tot en met 3 M45-posities
De invulmogelijkheden van de Powerbox zijn uitgebreid. Zo kunt u standaard kiezen voor 1, 2 of 3 Schuko randaarde wandcontactdozen (penaarde tevens mogelijk op aanvraag). De overblijvende M45-posities zijn vervolgens invulbaar met tal van inzetplaten met bijvoorbeeld RJ45 en/of audiovisuele invulmogelijkheden.

RVS klapdeksel met tapijtrand of randloos
De deksels worden vervaardigd uit hoogwaardig rvs, waarbij de zichtdelen geborsteld zijn om een stijlvol uiterlijk te waarborgen. Deze klapdeksels zijn met tapijtrand of randloos te verkrijgen en beschikken standaard over een inlegdiepte van 0 tot 15 millimeter.

Voor meer informatie over de Powerbox kunt u uiteraard terecht bij onze binnendienst medewerkers. Telefonisch via 0492-745133 of per e-mail via verkoop@hplsystems.nl. Voor meer informatie over de Powerbox kunt u de brochure raadplegen, waarnaast we u graag een gedrukt exemplaar toesturen.