28-07-2015

Originele Velox, Tetra, Servicebox en Vloerpot!

Al meer dan 10 jaar levert Hurkmans Plaatwerk BV deze inmiddels onmisbare installatieproducten. Door de jaren heen zijn deze systemen constant verbeterd, op basis van uw wensen en eisen. De evolutie van onze meest succesvolle producten heeft geleid tot een product dat tot in de puntjes is uitgewerkt.

De Velox / Instort vloerdoos vindt zijn oorsprong in de vraag naar een slimmere en compactere vloerdoos. De uitvoering met een instortdiepte van 50 millimeter is inmiddels de meest voorkomende variant binnen de utiliteitsbouw. Slimmere productietechnieken hebben er voor gezorgd dat het product kwalitatief en functioneel ver vooruit is gegaan.

Uit de hierbij opgedane kennis is de Tetra / Basic vloerdoos voor de verhoogde vloeren voortgekomen. Deze extreem snel te monteren vloerdoos kan van bovenaf in de uitsparing gelegd worden, waardoor vloertegels gewoon op hun plek kunnen blijven.

De Servicebox is ontwikkeld als eenvoudig aansluitpunt. Compact en goedkoper dan welk alternatief dan ook. Desondanks wordt dit product afgesloten door een sterke deksel van geborsteld RVS.

Informeer bij uw groothandel naar het originele HPL product!