04-04-2018

Spaar nu voor een gratis elektrificatie module!

Vanaf nu kunt u bij elektrogroothandel Rexel sparen voor een stijlvolle opbouw stekkerdoos van HPL. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is vóór eind juli 20 HPL producten bestellen. Producten die u toch al nodig heeft, met een leuke extra voor uw eigen werkplek. Bevalt het artikel op uw eigenwerkplek? Vanaf nu zijn deze modules uit de Rexel voorraad leverbaar.

De Ampère opbouw stekkerdoos is standaard verkrijgbaar in drie kleurstellingen: wit, zwart en rvs. Is uw opdrachtgever nog aan het twijfelen over de kleur? Dat is geen enkel probleem, voor alle kleuren geldt dezelfde bruto adviesprijs.

Aansluiten van de stekkerdoos is zeer eenvoudig te doen. Door twee inbus bouten is de stekkerdoos stevig op het bureaublad te klemmen. Hiernaast is de module plug-and-play te installeren door de Wieland GST18/3 aansluitkabel, die vast aan de module gemonteerd zit. Bijbehorende koppelkabels en netsnoeren zijn tevens verkrijgbaar via uw elektrotechnische groothandel. Naast de keuze voor stroompunten, kunnen alle gewenste data- en AV-componenten geïntegreerd worden.

‘’De Ampère opbouw stekerdoos is plug-and-play te installeren en is daardoor zeer eenvoudig toepasbaar. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zodat er voor ieder interieur een passende uitvoering is!’’

De actievoorwaarden

Wat moet u doen om in het bezit van een gratis product te komen? Bestel in de periode april tot en met juli (4 maanden) tenminste 20 HPL producten met een bruto adviesprijs boven de €100,- en u krijgt na afloop van de actie uw gratis product toegezonden. Ook sparen voor uw collega’s? Per 20 artikelen krijgt u één opbouw stekkerdoos gratis, tot een maximum van 5 stuks. Naast het aanschaffen van HPL producten, hoeft u hier niets voor te doen!

De Indesq elektrificatie modules zijn eenvoudig bestelbaar via de Rexel webshop!