02-03-2020

Sterk op elk oppervlak: de HPL Bunker opvoerzuil!

Vanaf heden is de HPL Bunker opgenomen in het standaardassortiment. Een zeer robuuste en stijlvolle opvoerzuil voor alle situaties waarin aansluitpunten in de vloer ongewenst of niet te implementeren zijn. Deze vloerzuil kan onder andere toegepast worden in klaslokalen op scholen, maar ook in openbare ruimtes of onder uw werkplek.

Altijd de juiste invalshoek

De HPL Bunker beschikt over een extreem stevige constructie, waardoor deze in elke situatie sterk is en blijft. De meeste opvoerzuilen die toegepast worden, vormen in sommige gevallen letterlijk een struikelblok in de ruimte. De HPL Bunker beschikt over schuine hoeken, waardoor dit risico tot het minimum beperkt wordt. 

Is uw vloerdoosdeksel op? Bunker erop!

In sommige situaties kan het voorkomen dat een bestaande vloerdoosdeksel niet meer netjes is en afbreuk doet aan de installatie. In dat geval kan de vloerdoosdeksel vervangen worden door de HPL Bunker. De opvoerzuil dekt de oude sparing volledig af, ideaal dus voor het upgraden van uw ruimte, zonder grote ingrepen!

Tip: De HPL Bunker is ook toepasbaar op vloerdozen van andere fabricaten. Vraag uw HPL contactpersoon naar de mogelijkheden.

Sterk in elke situatie

De HPL Bunker is geschikt voor alle standaard HPL systemen, van systemen met buisleidingen tot en met het open vloergootsysteem. Sterk en passend in elke situatie!

â–ºMeer weten over het nieuwste HPL installatieproduct? Bekijk direct de brochure.