14-06-2016

Toekomstbestendige inrichting voor de Gemeente Zoetermeer

Sinds eind mei beschikt de Gemeente Zoetermeer over 515 nieuwe werkplekken, gericht op de toekomst en passend binnen het nieuwe werken. Het gaat hierbij om het Step 4 zit-sta meubilair van Vepa project furniture uit Hoogeveen. Deze Nederlandse producent van kantoormeubilair heeft ervoor gekozen om de Joule bureau inbouwunit toe te passen. Hierdoor is een eindproduct ontstaan, welke volledig in Nederland geproduceerd is.

De kleuren van de Joule en het Step 4 meubilair zijn perfect op elkaar afgestemd, dit door het gebruik van dezelfde kleur lak. De Gemeente Zoetermeer beschikt hiermee over stijlvolle en toekomstbestendige werkplekken met uitgebreide mogelijkheden.

De 6-voudige Joule stekkerdoos is ruim uitgevoerd met twee stroompunten, een dubbele USB-charger, twee USB3.0 couplers, een HDMI coupler en een Displayport coupler. De displayport is hierbij een nieuwe toepassing binnen het Indesq® assortiment, welke inmiddels ook leverbaar en toepasbaar is voor alle andere inbouw- en opbouwunits. Het project voor de Gemeente Zoetermeer bleek een goede gelegenheid om deze vernieuwing door te voeren binnen ons assortiment.