06-08-2020

Toenemende vraag naar kleine kantoorruimtes

Afgelopen week kwam BNR met het nieuws dat de vraag naar kleine kantoorruimtes flink gestegen is: 'In mei en juni lag de vraag naar kantoorpanden 40 procent hoger dan in dezelfde maanden vorig jaar. In juli verdubbelde het aantal aanvragen zelfs', vertelt Quintin Schevernels, CEO van Funda in Business. Hierbij gaat het met name om de kleine kantoorpanden tot 250 vierkante meter. Waar vóór de Coronacrisis het personeel in de meeste gevallen in één groot hoofdkantoor onder gebracht werd, is nu te zien dat bedrijven zoeken naar meerdere kantoren voor kleinere groepen medewerkers. Daarnaast worden slechts voor een beperkt aantal medewerkers vaste werkplekken gecreëerd, waarnaast het overige personeel gebruikt dient te maken van flexibele werkplekken.

Om bovenstaande reden zullen in de komende tijd veel kleinschalige verbouwingen plaats moeten gaan vinden om tegemoet te kunnen komen aan deze stijgende vraag. Hierbij is het van belang om gebruik te maken van materialen die snel en eenvoudig toepasbaar zijn. Speciaal voor de kleinere ruimtes biedt HPL het Combi50 verzonken vloergootsysteem, een snel te installeren systeem, waarmee een duurzame en flexibele situatie gewaarborgd is.

In een mum van tijd te installeren
Met een benodigde ruimte van 50 millimeter is slechts beperkt breekwerk noodzakelijk. Sleufsparingen van 30 centimeter breed volstaan al om het systeem te kunnen plaatsen. De verzonken vloergoten en Combi50 vloercontactdozen worden vervolgens eenvoudig geplaatst, de bekabeling wordt doorgetrokken en de vloer kan alweer aangesmeerd worden.

Een duurzame en houdbare oplossing
Door het werken met dit verzonken vloergootsysteem is het zeer eenvoudig om achteraf wijzigingen te doen aan de installatie. Het uitbreiden van bekabeling of het vernieuwen van bekabeling is geen enkel probleem. Tevens zijn alle dekselsets van HPL beschikbaar binnen het Combi50 systeem, waardoor de dekselset altijd afgestemd kan worden op de gewenste vloerafwerking. Een duurzame en houdbare oplossing dus.

De voordelen van HPL Combi50 op een rij:

  • Beperkte installatietijd;
  • Eenvoudig toevoegen van bekabeling;
  • Geschikt voor stroom, data en AV-bekabeling (HDMI);
  • Geschikt voor iedere vloerafwerking;
  • Metalen onderdelen als voornaamste grondstof;
  • Aftakkingen met buisleiding mogelijk;
  • Nagenoeg onzichtbaar in de vloer;
  • Een houdbare oplossing.

►Klik hier om direct de systeemcomponenten te bekijken.

►Klik hier om het originele nieuwsbericht van BNR te bekijken.