04-12-2017

Vacature: Technisch-commercieel medewerker binnendienst!

Beschik jij over bovengemiddeld technisch inzicht en ben je op zoek naar een commerciële uitdaging? Laat het ons weten en misschien word jij onze nieuwe technisch-commercieel medewerker binnendienst!

Opleidingsniveau MBO, HBO
Werkervaring Junior, Medior

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en assertieve binnendienst medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze commercieel technisch adviseurs. Je communiceert continu met klanten over mogelijkheden, de status van orders en je hebt nauw contact met de buitendienst. Je calculeert en werkt offertes uit op basis van technische gebouwtekeningen en biedt technisch passend advies aan onze relaties. Hierbij is er vooral contact met groothandelaren, projectinrichters, installatiebedrijven, architectenbureaus, adviesbureaus en/of andere bouw gerelateerde bedrijven.

Je verwerkt daarnaast orders, opdrachten en uiteenlopende verzoeken. Je informeert de klant over prijzen, acties, compatibiliteit, levertijd, serviceverlening en garantiebepalingen. Bij uitbrengen van advies, offertes of het verstrekken van informatie zie je toe op de commerciële opvolging en streef je naar klanttevredenheid.

Bedrijfsomschrijving
HPL is een dynamisch familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van elektrotechnische producten van plaatwerk. Met een modern machinepark, een montage/assemblage afdeling en vakkundige medewerkers levert HPL CE-gekeurde producten. Hierbij worden installatie- en afbouwproducten geproduceerd en gedistribueerd. Door de mogelijkheden om snel te handelen kan HPL vlot en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding de klant van dienst zijn. De installatie- en afbouwproducten worden toegepast in tal van grote gebouwen door heel Nederland. HPL produceert hierbij zowel serieproducten als maatwerkoplossingen voor zowel grote als kleine projecten.

Functie-eisen
• Je beschikt over bovengemiddeld technisch inzicht;
• Je bent klantgericht en leergierig;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent zeer secuur en accuraat;
• Je hebt een positieve instelling en brengt dit over op onze klanten;
• Je zorgt ervoor dat niets vergeten wordt en dat de klant altijd vooruit geholpen wordt;
• Je bent voor 40 uur per week beschikbaar.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wim Hurkmans.
Telefonisch via 0492-329500 of per e-mail via wim@hurkmansplaatwerk.nl.

‚ÄčAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.