16-08-2016

Wij stellen u graag voor: Peter Kappinga

In juni jl. hebben wij een vacature uitgezet om ons team te versterken. We zijn blij te kunnen melden dat dit traject met succes is afgerond en hierom stellen we Peter Kappinga graag even kort aan u voor:

In 1978 is Peter begonnen als verkoper in de binnendienst bij de elektrotechnische groothandel, waar hij al snel doorgroeide naar een vertegenwoordigersfunctie. Na voldoende ervaring opgebouwd te hebben, heeft Peter de stap mogen maken naar ABB-HAF. Hier heeft hij actief de groothandelsverkopen gestimuleerd van materialen voor woningbouw en utiliteit.

Vanaf 1989 is hij in dienst getreden bij Van Geel Systems als Technisch Adviseur, vooral op het gebied van kabeldraag systemen. Hierbij vervulde hij een adviserende rol richting opdrachtgevers, adviesbureaus, e-installateurs en elektrogroothandels. Hiernaast heeft Peter een actieve rol gespeeld in het signaleren van product aanpassingen, marktontwikkelingen en het ontwikkelen van nieuwe producten. Toen Van Geel Systems in 2005 overgenomen werd door het Franse ‘Legrand’ is Peter verder gegaan als accountmanager. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de verkoop van elektrotechnische producten voor de utiliteitsbouw. Belangrijk binnen deze functie was het bevorderen van de afzet via de elektrotechnische groothandel.

Vanaf heden zal Peter als Commercieel Technisch Adviseur bij HPL Systems aan de slag gaan, waarbij hij het actieve groothandelsbeleid verder invulling zal gaan geven. Zowel opdrachtgevers, adviserende partijen, elektrogroothandels als e-installateurs zal hij van passend advies gaan voorzien wat betreft de mogelijkheden van onze installatieproducten.

Wilt u graag kennis maken met Peter Kappinga? Neem gerust contact met hem op via peter@hplsystems.nl of telefonisch via 06-12206755.