HPL installatieproducten | vloerstopcontacten, vloerdozen, vloerpotten, vloergoten en energiezuilen

De installatieproducten van HPL zijn reeds in vele gebouwen in Nederland toegepast en hebben bewezen een lange levensduur te hebben. Voor kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs, komt u dus snel bij deze systemen uit. Of het nu gaat om een vloercontactdoos, vloergoot of energiezuil: de HPL installatieproducten zijn gemakkelijk te installeren, uitstekend op hoogte te stellen en erg gebruiksvriendelijk!

De systemen zijn robuust en degelijk en zijn daardoor over 30 jaar nog even sterk! In alle soorten en maten zijn vloersystemen in ons assortiment opgenomen. Of u nu een vloerstopcontact zoekt met veel aansluitpunten of een servicepunt met één of twee contacten, bij HPL vindt u het juiste product.

Navigeer hieronder naar één van de informatieve pagina’s en bekijk al onze producten en mogelijkheden.


Producten en systemen HPL

Hurkmans Plaatwerk BV is ontwikkelaar en producent van allerlei installatieproducten. Wij leveren standaardproducten als een vloerdoos, vloerpot, of vloergoot. Hiernaast bent u ook voor maatwerk bij ons aan het goede adres.

Projecten

Bij tal van grote projecten is in het verleden gekozen voor producten van het fabricaat Hurkmans Plaatwerk. Benieuwd welke projecten dit geweest zijn? Bekijk op deze pagina een selectie hiervan.

E-Catalogus

Alle artikelen, artikelnummers, specificaties, producttekeningen, levertijden en meer zijn te zien in de E-Catalogus. Binnen dit order-intake programma bestelt u snel en gemakkelijk ieder HPL product.

Documentatie

Bekijk en/of download snel onze brochures, databladen, installatiehandleidingen, bestekteksten en meer. Mist u documentatie? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Door eigen engineering en productie kunnen wij voor de grotere oplagen maatwerk leveren. Voldoet een standaard product niet? Geen probleem, wij maken uw product op maat.